Scroll Top

Servis UPS uredjaja u lokomotivi Železnica Srbije

UPS uredjaji imaju široku primenu. Služe za zaštitu procesa ili opreme od problema sa električnim napajanjem. UPS sistemi se nalaze u našim server salama, telekomunikacionim centrima, proizvodnim, bezbednosnim, medicinskim sistemima ali i u avionima, vozovima i drugim instalacijama.

Posao servisiranja UPS uredjaja električne lokomotive Železnice Srbije su dodelile našem timu i mi smo taj posao završili kvalitetno i u najkraćem roku. Radi se o lokomotivi koja služi za testiranje pruga i opremljena je različitom mernom opremom.

Popravka i održavanje specifičnih UPS i drugih elektičnih sistema zahteva iskusne servisere koji mogu na efikasan način da reše gotovo svaki problem. Dijagnostika i procena mogućnosti i opravdanosti servisa su važni u procesu pripreme intervencije.

Svojim klijentima Telemet nudi besplatno konsultovanje a vrlo često i dijagnosticiranje problema i potrebe za servisiranjem. Možete nas kontaktirati na office@telemet.rs ili na telefon 011 785 4545

 

]

Related Posts

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo