Scroll Top

Kompanija SV Line odabrala Gamatronic trofazni UPS sistem za zaštitu računara za CAD

Kompanija S.V. Line bavi se preradom metala i izradom kućišta i druge mehanike za elektroniku, prevashodno za potrebe telekomunikacija, mrežne opreme i za igre na sreću. S.V.Line ima jedinstvenu sposobnost razvoja novih proizvoda u rekordno kratkom vremenu, a sve uz upotrebu najnovijih tehničkih dostignuća i CAD softvera.

U razvojnom birou kompanije radi oko 10 stručnjaka na moćnim računarima i CAD programima. U slučaju nestanka napajanja ili nestabilnosti mreže može doći do gubitka višečasovnog rada ali i do kvarova na IT opremi – radnim stanicama, ploterima, skenerima, štampačima. U slučajevima nestanka napajanja projektantima ne preostaje ništa drugo nego da naprave pauzu i sačekaju povratak stabilnog napajanja kako bi nastavili sa radom… Iz tog razloga rukovodstvo kompanije se odlučilo za nabavku adekvatnog UPS sistema samo za potrebe projektnog odelenja. Izabran je trofazni UPS uredjaj kapaciteta 10kVA koji se lako može proširiti na 20kVA bilo zbog potrebe za redundantnim napajanjem ili zbog proširenja kapaciteta.

Više o izabranom rešenju možete naći ovde….>>

 

Related Posts

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo