Scroll Top

Isporuka i instalacija UPS sistema za hotel “MAMA Shelter Belgrade”

Izgradnja tržnog centra i hotela “MAMA Shelter Belgrade” u samom centru Beograda donela nam je nove, značajne reference. Krajem 2017. u saradnji sa “UPS Servis“-om završena je instalacija UPS sistema za potrebe hotela. Ranije tokom godine, izvršena je isporuka i instalacija UPS sistema za potrebe tržnog centra “Rajićeva“, kao i isporuka mrežne opreme – upravljivih Ethernet svičeva visokih performansi.

Ugovor o isporuci i instalaciji UPS sistema postignut je u direktnim pregovorima sa investitorom. Investitor je promenio originalni projekat i zahtevao isporuku savremenih modularnih UPS sistema umesto “klasičnih“,  prevazidjenih “monolitnih“ UPS uredjaja. Prednost modularnih sistema je znatno veća pouzdanost (N+n redundansa), manji troškovi održavanja i proširenja kapaciteta.

Za opremanje istog objekta Telemet je isporučio i mrežnu opremu – upravljive i stekabilne Ethernet svičeve koji podržavaju PoE za potebe WiFi mreže i video nadzor, sa optičkim i električnim portovima.  Svičeve karakteriše odličan odnos performanse/cena i visoki kvalitet. Ovaj ugovor je zaključen sa sistem integratorom koji je zadužen za opremanje tržnog centra mrežnom opremom.

Za UPS sistem izabrano je rešenje izraelskog proizvodjača GAMATRONIC. U Srbiji Gamatronic UPS sisteme koriste i MUP, EPS, Radijus Vektor, Telekom, TeleGroup, Sport Vision, SV Line i drugi.

Mrežna oprema je ruske proizvodnje i u Srbiji je najviše koriste Internet servis operatori i kablovske televizije (Astra Telekom, ORION Telekom, MTEL, Ninet, Madnet, SRBnet, Sombor Wireless, Elektrane Panon, Sportski centar u Dunavskoj, RTTE itd.

za više informacija obratite nam se na office@telemet.rs ili na telefon 011 – 785 45 45

Više o UPS Servis-u možete naći na ovom linku >>>>

Više o ELTEX mrežnoj opreme možete pogledati ovde >>>>

Više o UPS sistemima GAMATRONIC koji su instalirani u hotelu i tržnom centru RAJIĆEVA možete pogledati ovde >>>>

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo