Gamatronic trofazni UPS za TeleGroup-ov data centar

Prilikom izgradnje data centra (data room) za sopstvene potrebe i za potrebe pružanja “cloud“ servisa, TeleGroup d.o.o. se opredelio za primenu najbolje inženjerske prakse. To podrazumeva upotrebu agregata za rezervno napajanje električnom energijom, upotrebu modularnog UPS sistema sa potrebnom autonomijom i redundantnom konfiguracijom i naravno redundantni sistem za klimatizaciju.

UPS je “Double Conversion“ arhitekture, On-Line ( u ovom slučaju “True On Line” što znači da je DC bus direktno na baterijama odnosno izmedju baterijskog izlaza i invertorskog ulaza ne postoji DC/DC pojačavač). Sistem sadrži dva modula 10kVA/8kW (Power Factor odličnih 0,8), koji su konfigurisani u 1+1 modu. UPS sadrži vrhunski hibridni statički preklopnik (static switch – STSW, bypass) što obezbedjuje visoku pouzdanost uz istovremeno brzu promenu stanja internog bypass-a. Ukupna efikasnost AC/AC je oko 96% a DC/AC 98%. UPS sadrži napredni algoritam za punjenje i održavanje baterija što značajno produžava njihov radni vek. Proizvodjač je izraelski GAMATRONIC.

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo