Scroll Top

SONY video-konferencijski sistem za ambasadu

Na zahtev klijenta izvršena je isporuka i instalacija video konferencijskog sistema Sony jednoj ambasadi u Beogradu. To je relativno mali ali prilično kompleksan projekat iz više razloga. Klijent je zahtevao specifičan proizvod koji nije zastupljen na našem tržištu. Praktično ne postoji prethodno iskustvo, lokalna tehnička podrška, lokalni lager proizvoda – sve je potrebno uraditi ”sada pa ko zna kada ponovo”. Sistem je potrebno proučiti, rešiti lokalne specifičnosti pristupne mreže, IT sigurnosne parametre i druge logističke i tehničke izazove, i sve to na način koji najbolje odgovara zahtevnom, VIP korisniku. Naravno potrebno je obezbediti i punu podršku u periodu eksploatacije sistema – u garantnom i vangarantnom periodu, kao i alternativno ili dopunsko rešenje koje pokriva i kopleksne potrebe i moguće situacije.

Telemet se zahvaljuje odličnoj podršci lokalne SONY kancelarije, i lokalnim distributerima SONY opreme. Telemet će dalje razvijati partnerski odnos i promovisati SONY profesionalna rešenja na našem tržištu.

Na tržištu audio i video konferencijskih sistema Telemet ima više rešenja koja mogu da obezbede optimalne karakteristike i mogućnosti za naše klijente. Naša rešenja pokrivaju segmente malih, personalnih audio-video konferencijskih sistema, klasičnih audio-video konferencijskih sistema baziranih na SIP i/ili H.323 protokolima ili modernih i praktičnih “cloud“ baziranih servisa. Naši klijenti su advokatske kancelarije, samostalni preduzetnici, pojedinci – ali i internacionalne kompanije, sudovi ili obrazovni sistemi, univerziteti.

Svi ovi sistemi dostupni su za rentranje ili testiranje od strane naših klijenata i partnera.

linkovi:

 

Za više informacija kontaktirajte nas putem email-a office@telemet.rs

Vaš Telemet

 

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo