On-Line Monofazni UPS sistemi

Monofazni UPS 6kVA
Monofazni UPS 6kVA

Monofazni UPS uredjaj tipa Double Conversion (on-line) 1-10kVA Rack i Tower

Prosečna potreba za energijom po jednom data ormanu (data rack) je 1,5kVA, (odnosno 1kVA – 3kVA po reku najčešće). Zato su monofazni UPS uredjaji dovoljni u velikoj većini slučajeva. Za serverske ormane i uopšte za zaštitu takozvane kompjuterizovane opreme, kao što su medicinski uredjaji, laboratorijska i merna tehnika, sigurnosni sitemi, procesorski sistemi, … u pravilu se koriste ”Double-Conversion” uredjaji. Oznaka VFI znači ”Voltage and Frequency Independent” pokazuje da ovi uredjaji štite potrošače od problema koji dolaze po glavnom AC napajanju.

Reference:

InterClean data room, EDB, Drenik, DIGI SAT, RTTE, Antenall, Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore, mnogi drugi klijenti u CG i Srbiji

Veću pouzdanost možete postići upotrebom trofaznih sistema (3/3 ili 3/1), statičkih preklopnika. Takodje postoje i monofazni UPS uredjaji koji podržavaju paralelno vezivanje.

Vrlo često postoji potreba za većom autonomijom. Normalna autonomija iznosi 3-15 min ali mnogi poslovni objekti nisu opremljeni rezervnim agregatskim napajanjem pa je jedno moguće rešenje i povećana autonomija UPS sistema. Autonomija zavisi od potrošnje i kapaciteta instaliranih baterija.

Telemet u svojoj ponudi ima monofazne UPS uredjaje kapaciteta 1kVA, 2kVA, 3kVA, 6kVA (5kVA), 10kVA za isporuku sa lagera. Takodje u ponudi imamo i Line Interactive UPS uredjaje kapaciteta 650-1500VA kao i trofazne UPS uredjaje i sisteme. Za svu opremu obezbedjen je servis i zamenski uredjaji a opremu je moguće i rentirati.

UPS sa duplom konverzijom - šema
On-Line single phase UPS
Rack Mount UPS
Single phase double-conversion UPS rack mount Gamatronic

Distribucija napajanja

Za povezivanje potrošača na UPS uredjaj ili sistem često se koriste PDU jedinice (power distribution units). Više o PDU modulima ovde….

PDU za upotrebu sa UPS
PDU (power distribution unit)
IP-PDU IP Power Distribution Units
PDU letve IP-PDU power distribution units
Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo