Scroll Top

UPS uredjaji za nacionalnu laboratoriju Srbije

Najbolju ponudu za nabavku UPS uredjaja za opremanje nacionalne laboratorije Republike Srbije dao je Telemet i tako dobio ugovor na javnom tenderu. Tehnička specifikacija je pripremljena od strane više dobavljača ili proizvodjača laboratorijske opreme. Naša ponuda bila je ukupno najpovoljnija. Oprema je isporučena u zadatom roku a početkom avgusta izvršeno je testiranje autonomije i tehnički prijem uredjaja.

UPS uredjaji služe da bi zaštitili laboratorijsku opremu i omogućili napajanje električnom energijom do završetka započetih procesa. UPS uredjaji sa duplom konverzijom (double conversion, on-line) su najbolja zaštita za osetljivu IT, medicinsku, mernu ili laboratorijsku opremu, kao i za industrijske mašine ili uredjaje.

Isporučena oprema ima tehničke karakteristike (faktor snage, autonomija, arhitektura, …) prema zahtevima proizvodjača laboratorijske opreme. Zahtevani faktori snage su 0,8 odnosno 0,9 a autonomija preko 20 minuta.

Više informacija o projektu ili o ponudi UPS uredjaja za zaštitu laboratorijske opreme, kontakt office@telemet.rs 

UPS za referentnu laboratoriju
UPS za Laboratoriju
UPS za zaštitu opreme
UPS za zaštitu merne opreme

 

Više informacija o projektu ili o ponudi UPS uredjaja za zaštitu laboratorijske opreme, kontakt office@telemet.rs 

Related Posts

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo