Scroll Top

Modularni UPS sistem za TeleGroup data centar

Prilikom izgradnje data centra (data room) za sopstvene potrebe i za potrebe pružanja “cloud“ servisa, TeleGroup d.o.o. se opredelio za primenu najbolje inženjerske prakse. To podrazumeva upotrebu agregata za rezervno napajanje električnom energijom, upotrebu modularnog UPS sistema sa potrebnom autonomijom i redundantnom konfiguracijom i naravno redundantni sistem za klimatizaciju.

UPS je “Double Conversion“ arhitekture, On-Line ( u ovom slučaju “True On Line” što znači da je DC bus direktno na baterijama odnosno izmedju baterijskog izlaza i invertorskog ulaza ne postoji DC/DC pojačavač). Sistem sadrži dva modula 10kVA/8kW (Power Factor odličnih 0,8), koji su konfigurisani u 1+1 modu. UPS sadrži vrhunski hibridni statički preklopnik (static switch – STSW, bypass) što obezbedjuje visoku pouzdanost uz istovremeno brzu promenu stanja internog bypass-a. Ukupna efikasnost AC/AC je oko 96% a DC/AC 98%. UPS sadrži napredni algoritam za punjenje i održavanje baterija što značajno produžava njihov radni vek. Proizvodjač je izraelski GAMATRONIC.

Related Posts

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo