Scroll Top

Hotel Termag Jahorina opremljen upravljivim PoE svičevima ELTEX

Hotel Termag, Jahorina je opremljen upravljivim PoE svičevima ELTEX i UPS sistemom Gamatronic

Hotel Termag na Jahorini je vodeći hotel u Bosni i Hercegovini pa i u regionu. Izuzetno prijatan enterijer, predivna priroda i vrhunska hotelska usluga na raspolaganju su gostima i posetiocima. Hotel ima i značajne kapacitete za kongresni turizam.

Izuzetno smo srećni što je uprava hotela prihvatila naše tehničko rešenje, upravljive PoE svičeve proizvodjača ELTEX (Rusija) i trofazni UPS Gamatronic (Izrael) za opremanje hotela. PoE svičevi se koriste za povezivanje IT opreme, WiFi uredjaja, kamera za video nadzor, VoIP telefona, računara i druge telekomunikacione i IT opreme.

UPS uredjaj služi za podršku serverima, projektorima i delu IT opreme. Osim ovog trofaznog UPS uredjaja postoje i drugi uredjaji rasporedjeni po objektima hotela za potpunu zaštitu IKT opreme.

Za više informacija obratite se nama putem email-a.

Related Posts

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo