Scroll Top

Personalni audiokonferencijski sistemi

SPIKERFON UREĐAJI ZA UPOTREBU SA SKYPE-OM, WEBEX-OM, LYNC-OM I DRUGIM WEB KOMUNIKACIONIM SISTEMIMA

Male promene mogu značajno da utiču na poslovanje vaše firme. Na primer smart telefon koji omogućava email komunikaciju i kada niste za svojim radnim stolom. Upotreba Skype-a u poslovnim komunikacijama donosi velike uštede. Značajna ušteda i stotine časova korisnih poslovnih razgovora i sve to ostvareno uz minimalne troškove. Kada i koliko koristiti Skype i druge web-baziane servise za poslovne primene zavisi i od opreme koju koristite. Kvalitet zvuka, sa tim i nivo razumljivosti zavisi od kvaliteta mikrofona, zvučnika i softversko-hardverskih mehanizama za poboljšanje kvaliteta – potiskivanje šuma, mikrofonije, pojave eha.

CHAT serija proizvoda – spikerfoni i USB slušalice daju vrlo pozitivne efekte u svakodnevnoj upotrebi a interesantno je da su naši klijenti uglavnom uspešne strane firme sa kancelarijama u regionu.

KONTAKT
TELEMET PRODAJA I INFORMACIJE M: 064 8750490 T: (011)785 4545 EMAIL: OFFICE@TELEMET.RS
Broj osoba  Preporučeni sistem
1  Slušalice CHAT10D, Spikerfon CHAT50
2, 3  Spikerfoni CHAT50, CHAT150
4 – 7  CHAT150, CHAT150 Attach
7 – 16,… više  CHAT150 Attach, … Interact AT, …

personalni audiokonferencijski sistemi CLEARONE

U Telemet ponudi su personalni audiokonferencijski sistemi renomiranog proizvođača ClearOne. Reč je o CHAT seriji proizvoda koji karakteriše visok kvalitet zvuka uz dvosmernu komunikaciju bez prekida (full duplex audio).
Ovi uređaji se lako povezuju sa prenosnim računarima, mobilnim ili fiksnim telefonima ili drugim personalnim audio uređajima omogućavajući efikasnu hands-free komunikaciju na terenu.
Dostupni su i modeli optimizovani za rad u Microsoft Lync i Skype okruženju, a mogu se integrisati i sa Cisco i Avaya poslovnom telefonijom, zatim Google Talk i drugim komunikacionim sistemima.

Izdvajamo sledeće ClearOne proizvode:

CHAT 50

Chat 50 je audio periferni uređaj  sa full – duplex karakteristikama.  lako se povezuje sa različitim uređajima (tablet, PC, fiksni telefon, mobilni telefon, različiti konferencijski sistemi…)  omogućava kristalno jasnu, hands – free audio komunikaciju.

Dizajniran je za personalnu upotrebu i može se koristiti u kancelariji, kod kuće ili na putovanju i idealan je za zaposlene koji su često u pokretu i u komunikaciji.

Prilikom povezivanja sa mobilnim telefonom omogućava reprodukciju zvuka visokog kvaliteta,  idealan za slušanje muzike, igranje igrica i preslušavanje drugih audio fajlova koji zahtevaju profesionalni zvuk.

Kompatibilnost:

 •  UC klijenti (Cisco, IBM, Avaya, Microsoft, Siemens…)
 • Internet telefonija (Google Talk, Skype…)
 • Poslovna telefonija (Avaya, Cisco…)
 • VoIP  Softphone ( Avaya, Cisco, Mirial…)
 • Pametni telefoni (HTC, Motorola, LG, Nokia, Palm, RIM i Sony Ericsson)
 • Web konferensing (IBM Workplace/SameTime, Microsoft Live Meeting…)
 • Instant Messenger (AOL, Microsoft MSN, Yahoo and others)
 • Desktop Video Conferencing (Cisco, LifeSize, Polycom, Sony, Vidyo and others)
 • Audio Playback (iPod, Quicktime, RealPlayer, Windows Media Player…)
 • PC-based Gaming (TeamSpeak…)

CHAT® 150

CHAT 150 se povezuje sa telefonima, PC računarima i video konferencisjkim sistemima omogućavajući full-duplex audio koji je daleko superiorniji od integrisanih audio komponenti u pomenutim uređajima. Predstavlja sjajan dodatak za kancelariju ili konferencijsku salu doprinoseći efikasnijoj kolaboraciji.

Kompatibilnost:

 • Poslovna telefonija + Avaya, Cisco
 • Internet telefonija + Skype, Vonage…
 • VoIP Softphones + Avaya, Cisco, Nortel
 • Web Conferencing + IBM Workplace, Microsoft Live Meeting, WebEx..
 • Instant Messenger + AOL, Microsoft MSN, Yahoo
 • Video Conferencing + Cisco, LifeSize, Polycom…
 •  Audio Playback +  QuickTime, RealPlayer, Windows Media Player…

CHAT® 150, 160, 170  serije uređaja su pogodne i za Personalni audio konferensing sa većim brojem učesnika (4-6 učesnika po uređaju), što ih čini pogodnim za opremanje manjih konferencijskih (Audio i Video) sala (desktop konferensing). Takođe je moguće serijski povezati do 2 CHAT 150/160/170  uređaja (CHATAttach™ 150/160/170) koji se u tom slučaju ponašaju kao jedinstven konferencijski sistem.

CHATAttach sistemi se tako mogu koristiti za opremanje konferencijskih sala srednje veličine ( 15 – 20 učesnika ). 

CHAT USB SLUŠALICE

Karakteriše ih udobnost, dugotrajnost i visok kvalitet prenosa audio signala.  Imaju naprednu tehnologiju za potiskivanje šuma, Acoustic Shock Protection (ASP) opciju za regulisanje praskavih zvukova i visokih tonova… 

Izdvajamo sledeće modele:

•    Classic  USB Headset CHAT 10D
•    Premium USB Headset CHAT 20D
•    Professional USB Headset CHAT 30D

CHAT10D_lowresCHAT20D_lowresCHAT30D_lowres

Kontakt
Telemet prodaja i informacije M: 064 8750490 T: (011)785 4545 Email: office@telemet.rs 
Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo