Scroll Top

PDU za Data centar mobilnog operatora

PDU za data centar mobilnog operators

Isporuka PDU elemenata za data centar

Za opremanje novog data centra u Beogradu u vlasništvu mobilnog operatora, Telemet je preko partnera isporučio veću količinu PDU (Power Distribution Unit) letvi. Vrednost posla je veća od milion dinara. Ovaj posao je dobijen u konkurenciji više dobavljača. Isporučene PDU letve izradjene su prema specifikaciji investitora, namenjene su za  instalaciju u rekovima, vertikalno zbog velike dužine (koja može ići i preko 2m).

Telemet u ponudi ima jednostavne ali i inteligentne PDU letve (IP-PDU, serijski interfejsi…) koje mogu da sadrže različite sisteme zaštite i funkcionalnosti merenja napona, struje, potrošnje energije. Napajanje uredjaja je moguće nadgledati i kontrolisati sa udaljene lokacije. Takodje uredjaji sadrže i sisteme zaštite od ispadanja konektora usled vibracija kao i različite opcije montaže. Oprema je izradjena od kvalitetnih materijala, pre svega aluminijuma i namenskih legura, po najvišim standardima kvaliteta, karakteriše je odličan odnos kvalitet/cena.

Power Distribution Unit – mogu biti opremljeni Ethernet ili serijskim interfejsima za realizaciju daljinskog nadgledanja i kontrole. Izradjene su od aluminijuma u crnoj ili prirodnoj boji.

Osim PDU opreme u ponudi su i ATS (automatski preklopnici napajanja), senzori za dim, senzori za vlagu, senzori za vodu … temperaturu i uopšte kontrolu sredine.

Više informacija možete naći ovde… 

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo