Scroll Top

Table-top audio-konferencijski telefoni i sistemi

ClearOne CHAT-150 CISCO
ClearOne CHAT150 Cisco

Male promene mogu značajno da utiču na poslovanje vaše firme. Na primer smart telefon koji omogućava email komunikaciju i kada niste za svojim radnim stolom. Upotreba Skype-a meni je puno pomogla. Na hiljade dolara uštede i stotine časova korisnih poslovnih razgovora i sve to ostvareno uz minimalne investicije – poneke prenosne slušalice uglavnom. CHAT serija proizvoda – spikerfoni i USB slušalice daju vrlo pozitivne efekte u svakodnevnoj upotrebi a interesantno je da su naši klijenti uglavnom uspešne strane firme sa kancelarijama u regionu.

Reference:  Schneider Electric, Japan Tobacco International, Nordeus, Coca-Cola, DevTech …
Reference:  MAX konferencijski telefon/sistem  JTI office Tirana, Lukoil Bulgaria, Holiday Inn Hotel Beograd, UNHCR Srbija, …

CHAT 150 možete povezati na Vaš CISCO, AVAYA, ERICSSON, ALCATEL ili bilo koji drugi poslovni telefon, ili direktno na računar preko USB porta – i tako dobiti konferencijski sistem vrhunskog kvaliteta. Telemet, kao regionalni distributer kompanije ClearOne, u segmentu Tabletop audio konferencijskih rešenja poslovnim korisnicima nudi konferencijske telefone sa full-duplex audio kvalitetom i mogućnošću povezivanja više jedinica u jedinstven konferencijski sistem čime se dobija bolja pokrivenost prostora i omogućava lakša kontrola zvuka.
Portfolio tabletop konferensing rešenja obuhvata:

  • CHAT 150, 160, 170 i CHATAttach rešenja
  • CHAT 150 Cisco, CHAT 150 Avaya
  • MAX IP rešenja
  • MAX EX rešenja
  • MAX Wireless rešenja

CHAT® 150 i CHATAttach™ 150

CHAT-150 Cisco
ClearOne CHAT150 Cisco

CHAT® 150 se povezuje sa telefonima, PC računarima i video konferencisjkim sistemima omogućavajući full-duplex audio koji je daleko superiorniji od integrisanih audio komponenti u pomenutim uređajima. Predstavlja sjajan dodatak za kancelariju ili konferencijsku salu doprinoseći efikasnijoj kolaboraciji. CHATAttach™ 150 se sastoji iz dva CHAT 150 sistema, omogućava distribuciju mikrofona i zvučnika kao i centralizovan pristup upravljanju i kontroli zvuka. Namenjeni su srednjim i većim konferencijskim salama.
Kompatibilnost:

o    Poslovna telefonija + Avaya, Cisco
o    Internet telefonija + Skype, Vonage…
o    VoIP Softphones + Avaya, Cisco, Nortel
o    Web Conferencing + IBM Workplace
o    Instant Messenger + AOL, Microsoft MSN, Yahoo
o    Video Conferencing + Cisco, LifeSize, Polycom…
o    Audio Playback +  QuickTime, RealPlayer, Windows Media Player…


CHAT® 160 i CHATAttach™ 160                                            
CHAT® 170 & CHATAttach™ 170

chat160chat170

CHATAttach™ 170

CHAT 170 je nova grupa USB spikerfona, sa visokim performansama optimizovana za rad u Mycrosoft Lync  okruženju i omogućava kristalno jasnu, hands-free audio komunikaciju. Idealan je za male konferencijske sale. Sadrži 3 mikrofona sa pokrivanjem  od  360˚, veliki zvučnik i podržava do 6 učesnika u konferencijskom razgovoru. 

Profesionalno Microsoft Lync konferencijsko rešenje idealno za korišćenje u srednjim i velikim konferencijskim salama. Sastoji se iz dva CHAT 170 sistema, omogućava proizvoljno raspoređivanje mikrofona i zvučnika kao i centralizovan pristup kontroli zvuka.

MAX IP REŠENJA – konferencijski telefoni i garniture

MAX IP

maxip
konferencijski telefon ClearOne (USA)

U ICT industriji MAX IP je prvi SIP orijentisan potpuno proširiv tabletop konferencijski telefon, koji omogućava nenadmašnu jasnoću zvuka i pokrivanje za VoIP telefonske sisteme. Sadrži  HDConference® paket naprednih tehnologija za procesiranje audio signala i može da poveže do 4 telefona čime se postiže bolje audio pokrivanje i kontrola. Interoperabilan je sa sistemima sledećih proizvođača: Aastra, Avaya, Siemens, Nortel, 3Com, Asterisk, Cisco, Grandstream i mnogim drugim…

MAXAttach IP

maxipattach
konferencijski telefon – prošireni sistem

Takođe u ICT industriji prvi SIP orijentisan VoIP tabletop konferencijski sistem. Sastoji se od 2 telefona sa velikim opsegom pokrivanja idealan za veće konferencijske sale. Može se proširiti uvezivanjem maksimalno  do 4 sistema u jedinstven sistem korišćenjem MAX IP dodatne opreme.  Pored toga, dva telefona se mogu koristiti i odvojeno u dve prostorije korišćenjem dodatne jedinice za napajanje.

MAX EX REŠENJA

maxex
Konferencijski telefon ClearOne

MAX EX

Analogni konferencijski telefon idealan za male konferencijske sale. Uz dodatnu opremu omogućava povezivanje do tri dodatna telefona što ga čini fleksibilnim sistemom za pokrivanje većih konferencijski sala.

MAXAttach

maxattach+
audio konferencijski sistem ClearOne

U ICT industriji jedini potpuno proširiv analogni konferencijski sistem koji se sastoji od dva telefona sa mogućnošću pokrivanja većih konferencijskih sala. Telefoni se mogu koristiti zasebno u odvojenim prostorijama uz dodatak posebne jedinice za napajanje. Umrežavanjem maksimalno 4 telefona dobija se fleksibilan sistem idealan za pokrivanje većih prostorija.

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo