Scroll Top

Internet Servis Provajder MADNET iz Pančeva koristi ELTEX L2 Ethernet svičeve

Internet Servis Provajderi se opredeljuju za ELTEX Ethernet, GPON i VoIP opremu[/title][fusion_text]Sve veći broj Internet provajdera testira i opredeljuje se za ELTEX mrežna rešenja – Ethernet pristupne i agregacione svičeve. ELTEX mrežna oprema postaje poznata na našem tržištu po izuzetnom kvalitetu i karakteristikama i pristupačnim cenama. IT administratori brzo i lako usvajaju novu opremu jer mogu da primene već stečeno znanje i iskustvo u upotrebi vodećih proizvodjača opreme.

Osim odličnog odnosa kvalitet/cena ELTEX svičeve od konkurencije izdvajaju i neke karakteristike koje se ne vidjaju kod drugih vrhunskih proizvodjača mrežne opreme. Na primer dodatno napajanje na 12VDC koje ujedno ima i funkcionalnost baterijkog back-up- a sa autonomijom od 3 do preko 10 sati. Moderni upravljivi svičevi zbog svoje kompleksnosti zahtevaju nešto duže vreme do potpune operabilnosti prilikom uključenja. Ukoliko oprema nije zaštićena UPS uredjajima, svaki, i najmanji prekid napajanja ili kolebanje mrežnog napona od nekoliko delova sekunde izbaciće svič iz rada na više minuta. Baterijska rezerva to sprečava a svič šalje preko SNMP protokola informaciju sistemu nadzora da je bilo problema sa mrežnim (AC) napajanjem. Osim toga i kod najjednostavnijih svičeva svaki električni Ethernet port je zaštićen od prenapona do 6kV.

Pančevački ISP MADNET se opredelio da koristi ELTEX 10 gigabitne svičeve na ključnim tačkama u svojoj mreži.

Related Posts

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo