Scroll Top

KEYMILE – TELEMET poslovna saradnja

Poslovna saradnja sa KEYMILE-om započeta 2012 se uspošno nastavlja[/title][fusion_text]Telemet je 2012. preuzeo partnerstvo sa nemačko-švajcarskom kompanijom KEYMILE od Telefonije. Od tada Telemet se sa uspehom bavi distribucijom rešenja Keymile i pružanjem profesionalnih servisa instalacije, preventivnog i interventnog održavanja SDH, PDH i Ethernet mreža, koji čine telekomunikacionu infrastrukturu u Telekom-u Srbija i elektro-priveredi Srbije – EPS i EPS elektrodistribucija. Telemet pruža i usluge tehničke podrške lokalnoj kancelariji Alcatel-Lucent na poslovima ordžavanja i tehničkog unapredjenja mreže Elektro-Privrede Srbije.

U 2014 i 2015 godine u više navrata radili smo na proširenju postojećih kapaciteta i mreže EPS-Elektrosistribucije. Nastavili smo sa školovanjem novih kadrova i obnavljanjem postojećih KEYMILE sertifikacija. Učestvovali smo na pilot projektima i testiranju novih komunikacionih sistema i rešenja namenjenih telekom operatorima i elektroprivrednim sistemima.

2016 na sajmu Mobile World Congress Barcelona 2016 Keymile je u saradnji sa partnerom Canonical predstavio novo rešenje za multiservisne pristupne mreže (MSAN) pod nazivom OrcaX. Rešenje je bazirano na otvorenoj platformi Ubuntu (Canonical) i donosi inovativni pristup izgradnji pristupnih mreža. Više o novom proizvodu možete pročitati na linku ovde.

Keymile nastavlja sa razvojem sistema namenjenih elektroprivredi i drugim “mission critical“ sistemima. Na sajmu CeBIT 2016 Keymile je naglasak stavio na pitanje sigurnosti i pouzdanosti savremenih telekomunikacionih sistema.

trening Keymile
Keymile Telemet sertifikacija

2015 Hannover – Trening Keymile

Telemet je tokom 2014 i 2015 sertifikovao nove kadrove za Alcatel-Lucent i Keymile SDH/PDH/Ethernet sisteme kao i za prateće NMS nadzorne platforme. Dok mnogi drugi sistem integratori zapostavljaju razvoj ekspertize za SDH/PDH sisteme, Telemet radi na rešenju za prirodnu i pravovremenu migraciju postojeće infrastrukture.

MSAN access node
MSAN

Open platform MSAN – Keymile

2016 MWC Barcelona. Keymile je predstavio savremeno rešenje za multiservisne pristupne mreže bazirano na Ubuntu platformi. Za sada su podržani FTTH i VDSL2 servisi u planu je i razvoj G.fast sistema. Open Resource Cloud Access – OrcaX – je platforma koja pruža nove mogućnosti. Open Source MSAN hardver baziran na Canonical Snappy Ubuntu Core – omogućava “cloud“ bazirane servise preko jedinstvene pristupne platforme.

business development
Pilot projekti

Pilot projekti

Telemet radi na proširenju saradnje sa Keymile i učestvije na više pilot projekata u regionu. Novi sistemi treba da prošire i upotpune našu ponudu koja se sada uglavnom odnosi na SDH i PDH sisteme, SHDSL modeme, Broadband pristupne sisteme i sisteme nadzora. Naša ponuda će vrlo brzo biti proširena na SCADA sisteme, industrijske svičeve i drugu komunikacionu opremu i nove pristupne sisteme.

CeBIT 2016

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo