Scroll Top

Alcatel-Lucent najavio 400G IP ruter interfejs

Pariz, 18 Februar,  2015
Alcatel-Lucent će ponuditi operatorima da višestruko povećaju kapacitete velikih telekomunikacionih mreža i brzine izmedju data centara primenom inovacije koja koristi postojeću IP ruting opremu. Operatori će moći na taj način da lakše, jeftinije i brže unaprede svoju telekomunikacionu infrastrukturu.

Alcatel-Lucent je razvio 1-port-nu 400G IP karticu za IP mreže koja će omogućiti prenos podataka izmedju postojećih Alcatel-Lucent IP rutera pri brzini od 400 gigabita u sekundi (400G) line rate na preko stotinu kilometara. Ovo daje operatorima, koji se suočavaju sa sve većim pritiskom od eksplozivne potražnje za internetom i podacima na cloud-u, veću prednost da pomere granice svojim IP mrežnim kapacitetima.

Nova Alcatel-Lucent 1-port 400G IP kartica – koju pokreće FP3 400g ruting procesor razvijen od Alcatel –Lucent-a, pruža u industriji komunikacija prvi ‘clear channel 400G’ kapacitet. Ovo uklanja potrebu za objedinjenim IP saobraćajem preko višestrukih 100G linkova, efikasnije metode prenošenja ‘Big Data’ iz centara podataka operatora i između njihovih metro objedinjenih mreža i osnovnih mreža, i do četiri puta su omogućene brzine preko IP povezivanja danas.

Više o tome

http://www.alcatel-lucent.com/press/2015/alcatel-lucent-boosts-operator-capacity-deliver-big-data-and-video-over-existing-networks-launch

Telemet reference: Alcatel-Lucent

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo