3-phase UPS

Rack Mount 10kVA UPS

Trofazni UPS uredjaji kao 19″ Rack Mount ili Stand-Alone (Tower) modeli,

 

Reference:  

Radijus Vektor, SportVision (SAP data centar), INTEREX prodajni centar Beograd (sada AMAN), Lola Audio – instalacija u Reževićima, Crna Gora, projektni centar SV Line, TeleGroup data centar, …

Kontakt: za više informacija obratite se na 011 785 4545 ili office@telemet.rs

Gamatronic, Izrael od 2008 godine proizvodi širom sveta poznatu seriju Power Plus trofaznih UPS uredjaja. To su modularni sistemi tipa VFI (Voltage Frequency Independent) Double Conversion True On-Line. Baterijski set se sastoji od 64 baterija 12V. Kapacitet baterija i broj setova se odredjuje prema zahtevanoj autonomiji i potrošnji. UPS uredjaji manje snage mogu biti konfigurisani kao trofazni ili monofazni (3/3, 3/1, 1/1).

Double_conversion modular UPS

2x10kVA UPS uredjaj u rek varijanti

Po dizajnu modularni UPS uredjaji mogu biti izradjeni tako da podržavaju ”hot-swap” funkcionalnost što je i najčešći slučaj ili u cilju optimizacije cene moduli mogu biti instalirani u konfiguraciji koja izgleda kao monolitni uredjaj. Na taj način, u poredjenju sa monolitnim sistemima, zadržava se prednost veće pouzdanosti  i N+1 funkcionalnost a postiže se niža cena.

Moduli su kapaciteta 10kVA/8kW – Power Factor = 0,8. Pouzdanost i efikasnost (96%) su najviši u klasi a troškovi održavanja niski. Dostupni su i modeli koji podržavaju i module 15kVA/15kW i 25kVA/25kW (faktor snage = 1)

web strana u pripremi – uskoro više informacija      

modular_double_conversion_UPS

UPS_for_Data_Room

10kVA UPS Stand_Alone

10kVA  3/3, 3/1, 1/1 phase UPS double-conversion

Trofazni UPS

40kVA  3-phase modular UPS Gamatronic Power+

 

Distribucija napajanja

Za povezivanje potrošača na UPS uredjaj ili sistem često se koriste PDU jedinice (power distribution units). Više o PDU modulima ovde….

IP-PDU IP Power Distribution Units

PDU letve IP-PDU power distribution units