Sabine FBX eliminatori mikrofonije

SABINE FBX Feedback Exterminators

SABINE FBX1210
SABINE FBX1210

 

Sabine FBX Feedback Exterminators –  su postavili standard za pouzdano i transparentno potiskivanje akustičke povratne sprege (mikrofonije) u sistemima za dopunsko ozvučenje

Moć FBX uređaja sa brzim uskopojasnim  “smart” filtrima simuliranim u DSP  ogleda se u efikasnoj, automatskoj kontroli akustičke povratne sprege tokom “živog” programa, tako da se eliminišu samo štetne komponente signala (povratna spega), a obezbeđuje maksimalno akustičko pojačanje sistema.

Brzina

Najbolji industrijski digitalni procesor signala koji radi sa SMART filter algoritmom daje novom FBX 1210 izrazitu prednost u brzini nad svim drugim automatskim kontrolerima povratne sprege. Brzina je povećana i u režimu podešavanja, tako da se kompletno konfigurisanje FBX u audio sistemu može završiti za manje od 30 sekundi. 24-bitni FBX je na stalnoj straži za feedback, sa brzim odzivom pri automazskom postavljanju filtera (0.4 sekunde na 1KHz).

Tačnost

FBX se tradicionalno isticao brzim i pravilnim odlukama kod podešavanja uskopojasnih filtera nepropusnika opsega kod pojave povratne sprege u sistemu, a SMART filter tehnologija ga čini još boljim. Manje sofisticirani kontroleri postavljaju filtere na bilo koji glasni ton, dok FBX koristi patentiranu analizu harmonijskog sadržaja vašeg programskog materijala za otkrivanje komponenata koji potiču od akustičke povratne sprege. Zato što je povratna sprega niska u harmonicima, kojima su bogati govor i muzika, FBX je u stanju da precizno razlikuje komponente korisnog signala od signala povratne sprege.

Svetao, višebojni displej filtera

Uređaj omogućava korisniku potpunu kontrolu nad kombinacijom filtera, i sadrži svetao, trobojni LED displej koji prikazuje stanje filtera u svakom trenutku, vidljiv sa većeg rastojanja.

Rezolucija

Mnogi kontroleri povratne sprege postavljaju svoje filtere u neposrednoj blizini feedback-a, a zatim povećavaju propusni opseg filtera sve dok povratna sprega ne nestane. FBX koristi mnogo sofisticiranije rešenje: postavlja filter tačno na frekvenciju povratne sprege. Jedinstvena “one-Hertz” rezolucija omogućava FBX-u da kontroliše povratnu spregu sa transparentnim filterima koji imaju deset puta uži opseg od filtera grafičkog ekvilajzera. Signali povratne sprege su prosti tonovi (sinusoidalni), sa gotovo 20.000 mogućih mesta pojavljivanja u audio spektru (20 Hz – 20 kHz).

Zvučni integritet

Sabine inovativni pristup digitalnom filtriranju je jednistven u industriji, sa daleko manje faznih izobličenja, sa bržim i efikasnijim odzivom. Sabine filteri održavaju svoj integritet pri svakom nivou potiskivanje štetnog signala, pružajući istinski učinak konstantnog faktora dobrote (Constant Q)..

Brže podešavanje

FBX 1210 vam daje jednostavnu, najbržu i najmirniju proceduru podešavanja. Za manje od 30 sekundi bićete spremni da započnete rad, a ceo proces je tako tih da to možete uraditi a da prisutna publika i ne zna da se dešava.

Karakteristike

– Super brza kontrola povratne sprege,

– Brzo i mirno podešavanje,

– Povećana rezerva prepobude sistema (“Headrom”) i smanjena buka,

– Precizno razlikovanje korisnih signala od parazitnih signala povratne sprege,

– Rezolucija nosećih frekvencija  filtera za potiskivanje povratne sprege 1Hz,

– Transparentan – ostavlja vaš zvuk jasan i netaknut

– Veće akustičko pojačanje pre pojave povratne sprege (tipično 6 do 9dB)

– 24-bitna rezolucija digitalne obrade signala i A/D – D/A konverzije,

– Trobojni LED displej aktivnosti filtera

– 12 filtera po kanalu

– Fleksibilna kontrola filtera

– Dinamički reset filtera

– U/I priključci: ¼”TRS / XLR3M, (AES 14-1992).

 

SABINE FBX1210
SABINE FBX1210
Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo