Premijum audiokonferencijski sistemi

INTERACT AT-OC

Telemet u saradnji sa renomiranom kućom ClearOne poslovnim korisnicima nudi kompletna i fleksibilna premijum audiokonferencijska rešenja, koja se sastoje od neophodne audio opreme i perifernih uređaja za konferensing. Veoma se lako povezuju i konfigurišu, što ih u pravom smislu reči čini plug and play sistemima. Fleksibilni su i moguće je optimizovati broj mikrofona, zvučnika, kontrolera i audio uređaja spram realnih potreba korisnika.

Portfolio premijum audio konferensing sistema:
•    INTERACT AT-OC
•    INTERACT AT
•    INTERACT® AT rešenja za Skype

INTERACT AT-OC

INTERACT AT-OC je HD audio konferensing sistem idealan za pokrivanje velikih konferencijskih sala.
Jednostavnim povezivanjem sa PC računarom dobija se kompletan konferencijski sistem za prenos glasa, videa i podataka u realnom vremenu.

INTERACT AT

Kompletno konferencijsko rešenje koje sadži svu neophodnu audio opremu i periferne uređaje idealno za prostorije bilo koje veličine. Reč je o cenovno pristupačnom HD audio rešenju. Broj mikrofona i spikerfona se može optimizovati prema potrebi korisnika, preko USB porta se lako povezuje sa postojećim korporativnim telefonskim i drugim rich-media sistemima. Sastoji se iz nekoliko komponenata i to:

interact_at_mic

INTERACT AT  je audio konferensing mikser sa integrisanom AEC obradom sa 9 kanala, 2 input/output linije, telefonskim hibridnim i integrisanim pojačalom.

INTERACT MIC je mikrofon sa 3 elementa i pokrivanjem od 360˚. Audio signal se do miksera šalje preko jednog CAT 5 kabla uz maksimalno povezivanje 3 mikrofona na svaki mikser.

 

interact_com_dialerINTERACT COM
Uređaj za objedinjene komunikacije koji uključuje USB i audio interfejs za direktno povezivanje na PC i poslovni telefonski sistem.

INTERACT Dialer
Tabletop kontroler za pozivanje i audio kontrolu u konferencijskoj sali.

zvucnici-1

ZVUČNICI
Mogu se instalirati po želji na zid ili tavanicu i u poređenju sa spikerfonima daju vrhunski kvalitet zvuka.

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo