Scroll Top

OTN Systems (BELDEN kompanija) Vladari kritičnih komunikacija

OTN Systems je vodeći dobavljač telekomunikacionih rešenja za industrijske korisnike više od 30 godina. Kompanija je razvila jedinstvenu platformu nove generacije prilagođenu industrijskim aplikacijama. XTran je fleksibilan, savremeni proizvod koji omogućava kupcima da dobiju optimalno rešenje. Njegova MPLS-TP tehnologija izbegava kompleksnost opštih telekomunikacijskih rešenja razvijenih za Internet i telekom provajdere. XTran obezbeđuje pouzdano funkcionisanje u teškim okruženjima, dok njegov sistem upravljanja (TXCare) podržava intuitivno i jednostavno rukovanje.

Koreni OTN Systems-a sežu do kasnih osamdesetih, kada je OTN tim bio ugrađen u Siemens organizaciju, odlično iskustvo za razvoj i proizvodnju proizvoda visokog kvaliteta. Iako je Siemens još uvek imao moćno odeljenje za komunikacije, njegovim industrijskim odeljenjima je nedostajala odgovarajuća mreža širokog područja koja bi povezala sve industrijske aplikacije zajedno.

Standardna rešenja jednostavno nisu mogla da urade posao jer im je nedostajala ključna funkcionalnost na ovaj ili onaj način. Tim je tu prazninu lepo popunio proizvodom pod nazivom OTN – Open Transport Netvork. Sistem je bio u mogućnosti da prenese sve vrste informacija (standardne i specifične za industriju). Bez obzira šta. Čim je proizvod došao na tržište, industrijska odeljenja Simensa su ga prigrlila i odnela širom sveta. Ostalo je istorija.

XTran – MPLS-TP sistem

OTN SYSTEMS (Belgija) kao i HIRSCHMANN (Nemačka) danas su deo BELDEN (USA) korporacije.

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo