Scroll Top

Nova instalacija – radio link za RTV stanicu

Telemet je instalirao još jedan radio link Radwin RW-2000B i drugu opremu za potrebe RTV stanice

U procesu digitalizacije TV na tržištu se dešavaju mnoge promene i aktivnosti. I ne samo digitalna televizija – tu su i nove tehnologije za prenos TV kanala do korisnika kao OTT i IPTV.

Telemet raspolaže raznovrsnim rešenjima i telekomunikacionim sistemima za prenos preko optike, bakra ili radio putem. Ali paralelno Telemet raspolaže i OTT (Over The Top) tehnologijom koja se već primenjuje u praksi kod više Internet provajdera i operatora kablovske televizije.

Radio linkovi Radwin su povoljan izbor jer se uklapaju i u manje budžete. Oprema je visoko kvalitetna, u rangu profesionalnih mikrotalasnih radio linkova. Uredjaji su dizajnirani za spoljnu montažu (outdoor), poseduju potrebnu mehaniku i instalacija je vrlo jednostavna. Zaštita IP67 garantuje otpornost na meteo uslove pouzdan rad tokom višegodišnje eksploatacije.

Ipak, osnovna prednost za primenu radio linkova koji rade u nelicenciranom spektru je administrativne prirode. Zakonom o telekomunikacijama i pratećom regulativom upotreba ove opreme ne zahteva specijalne dozvole i godišnje licence za upotrebu radio spektra. To značajno smanjuje ukupne troškove eksploatacije a i vreme potrebno za realizaciju.

Više o Radwin rešenjima ovde…

Radwin wireless rešenja za Internet pristup ili WLAN

Radio Link u nelicenciranom spektru

Više o radio linkovima koji rade u licenciranom spektru:

Radio Linkovi – mikrotalasni

UHF VHF Radio linkovi

 

Kontakt: office@telemet.rs  ili 011 785 4545

Telemet instalacija - Okolina Beograda
Reference Telemet: RTV Studio (Strana A)
Point to Point
Radio Link Radwin RW-2000B
nelicencirani opseg
Radio link na 5GHz (Strana B)
Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo