Distribucija

distribucija_ict_opreme_finU segmentu distribucije ICT opreme Telemet korisnicima nudi profesionalne Audio/Video konferensing i telekonferensing sisteme, sisteme za obradu, prenos i distribuciju AVe signala i profesionalne telekomunikacione sisteme. Na regionalnom nivou Telemet isporučuje rešenja i opremu renomiranih proizvođača ClearOne, VCON, Netstreams, MagicBox i Keymile.

Naša ponuda AVe sistema pokriva različite tržišne segmente i poslovanje kompanije Telemet je prilagođeno svakom od njih:

– Distribucija personalnih i tabletop audio konferencijskih sistema vrši  se pretežno preko maloprodaja specijalizovanih za računarsku opremu
– Video konferensing rešenja zahtevaju nešto viši nivo tehničke podrške i integracije pa se plasman ovih sistema uglavnom vrši preko naših partnera – sistem integratora.
– Profesionalni AVe sistemi, opremanje hotela audio i video konferencijskim sistemima, kongresnih centara, opremanje stadiona, aerodroma ili velikih tržnih centara sistemima za obradu, upravljanje i distribuciju AVe signala uglavnom se vrši preko specijalizovanih organizacija koje su projektno i izvođački orijentisane.
– Distribucija telekomunikacione opreme i sistema je delatnost koju Telemet pokriva sa posebnom pažnjom i odgovarajućim pristupom. Ova delatnost je praćena jakom tehničkom podrškom i profesionalnim servisima koji se primenjuju u postupku planiranja kao i realizacije i kasnije održavanja sistema.

Politika Privatnosti
Kada posetite našu web lokaciju, ona može sačuvati informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo