Monofazni UPS 6kVA

Monofazni UPS 6kVA

Monofazni UPS uredjaj tipa Double Conversion (on-line) 1-10kVA Rack i Tower

Prosečna potreba za energijom po jednom data ormanu (data rack) je 1,5kVA, (odnosno 1kVA – 3kVA po reku najčešće). Zato su monofazni UPS uredjaji dovoljni u velikoj većini slučajeva. Za serverske ormane i uopšte za zaštitu takozvane kompjuterizovane opreme, kao što su medicinski uredjaji, laboratorijska i merna tehnika, sigurnosni sitemi, procesorski sistemi, … u pravilu se koriste ”Double-Conversion” uredjaji. Oznaka VFI znači ”Voltage and Frequency Independent” pokazuje da ovi uredjaji štite potrošače od problema koji dolaze po glavnom AC napajanju.

Reference:

InterClean data room, EDB, Drenik, DIGI SAT, RTTE, Antenall, Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore, mnogi drugi klijenti u CG i Srbiji

Veću pouzdanost možete postići upotrebom trofaznih sistema (3/3 ili 3/1), statičkih preklopnika. Takodje postoje i monofazni UPS uredjaji koji podržavaju paralelno vezivanje.

Vrlo često postoji potreba za većom autonomijom. Normalna autonomija iznosi 3-15 min ali mnogi poslovni objekti nisu opremljeni rezervnim agregatskim napajanjem pa je jedno moguće rešenje i povećana autonomija UPS sistema. Autonomija zavisi od potrošnje i kapaciteta instaliranih baterija.

Telemet u svojoj ponudi ima monofazne UPS uredjaje kapaciteta 1kVA, 2kVA, 3kVA, 6kVA (5kVA), 10kVA za isporuku sa lagera. Takodje u ponudi imamo i Line Interactive UPS uredjaje kapaciteta 650-1500VA kao i trofazne UPS uredjaje i sisteme. Za svu opremu obezbedjen je servis i zamenski uredjaji a opremu je moguće i rentirati.

Web strana u izradi

više informacija na 011 785 4545 ili office@telemet.rs

 

UPS sa duplom konverzijom - šema

On-Line single phase UPS

Rack Mount UPS

Single phase double-conversion UPS rack mount Gamatronic

Specijalna ponuda!

10kVA monofazni UPS po ceni 6kVA modela

Vremenski ograničena ponuda – do kraja novembra 2015

Za više informacija obratite nam se na office@telemet.rs

vaš Telemet

Web strana u izradi, više informacija na 011 785 4545 ili office@telemet.rs

Distribucija napajanja

Za povezivanje potrošača na UPS uredjaj ili sistem često se koriste PDU jedinice (power distribution units). Više o PDU modulima ovde….

PDU za upotrebu sa UPS

PDU (power distribution unit)

IP-PDU IP Power Distribution Units

PDU letve IP-PDU power distribution units