OSNOVNE PREDNOSTI:

  • Odlična cena – naročito dolazi do izražaja kod proširenih sistema (2-4 aparata)
  • kvalitet zvuka – profesionalni audio – ClearOne, USA
  • proširiv sistem – za konferencijske sale i stolove 1,2,3,… do preko 30 mesta

MAX IP REŠENJA – konferencijski telefoni i garniture

MAX IP

maxip

konferencijski telefon ClearOne (USA)

U ICT industriji MAX IP je prvi SIP orijentisan potpuno proširiv tabletop konferencijski telefon, koji omogućava nenadmašnu jasnoću zvuka i pokrivanje za VoIP telefonske sisteme. Sadrži  HDConference® paket naprednih tehnologija za procesiranje audio signala i može da poveže do 4 telefona čime se postiže bolje audio pokrivanje i kontrola. Interoperabilan je sa sistemima sledećih proizvođača: Aastra, Avaya, Siemens, Nortel, 3Com, Asterisk, Cisco, Grandstream i mnogim drugim…

MAXAttach IP

maxipattach

konferencijski telefon – prošireni sistem

Takođe u ICT industriji prvi SIP orijentisan VoIP tabletop konferencijski sistem. Sastoji se od 2 telefona sa velikim opsegom pokrivanja idealan za veće konferencijske sale. Može se proširiti uvezivanjem maksimalno  do 4 sistema u jedinstven sistem korišćenjem MAX IP dodatne opreme.  Pored toga, dva telefona se mogu koristiti i odvojeno u dve prostorije korišćenjem dodatne jedinice za napajanje.

MAX EX REŠENJA

maxex

Konferencijski telefon ClearOne

MAX EX
Analogni konferencijski telefon idealan za male konferencijske sale. Uz dodatnu opremu omogućava povezivanje do tri dodatna telefona što ga čini fleksibilnim sistemom za pokrivanje većih konferencijski sala.

MAXAttach

maxattach+

audio konferencijski sistem ClearOne

U ICT industriji jedini potpuno proširiv analogni konferencijski sistem koji se sastoji od dva telefona sa mogućnošću pokrivanja većih konferencijskih sala. Telefoni se mogu koristiti zasebno u odvojenim prostorijama uz dodatak posebne jedinice za napajanje. Umrežavanjem maksimalno 4 telefona dobija se fleksibilan sistem idealan za pokrivanje većih prostorija.